2000%-os növekedés mindössze 5 év alatt!

 

6. NTONE
HUNGARIAN OPEN MIND FESZTIVÁL ÉS KUPA

2019

Mi az a hét érv, ami Európa legnagyobb integrált vizisport eseményévé tett minket?

 

1.  A rendezvény európai szinten is egyedülálló módon, több ezer fogyatékkal élő és fiatalkorú vendég aktív részvételével megvalósuló nemzetközi sárkányhajó verseny és fesztivál.

Főkép1

 

2. A fesztivál és a versenyt csodálatos természeti környezetben, 11 hektáros területen valósítjuk meg. Helyszíne a Sukoró, a VVSI dr. Springer Ferenc evezős pálya és létesítményei. Rendezvény tervezett időpontja: 2019-05-29, időtartama 9.00-16.00 óráig.

FŐKÉP2

 

3. Az esemény mecénásai pontosan tudják, hová kerül a pénzük, közvetlenül kontrollálhatják, tapasztalhatják meg a hatást is. Támogatóként cége mindenkihez eljuthat.

Főkép 3

 

4. A résztvevők száma 5 év alatt a tizennyolcszorosára nőtt, ezzel együtt exponenciálisan erősödött a publicitás, a költséghatékonyság. A részvétel közel 3000 fogyatékossággal élő Vendégünk és az ifjúsági korosztály számára díjmentes.

Főkép4

 

5. Az esemény mecénásai maguk is résztvevők, versenyzők. Az a cél, hogy személyesen megtapasztalják a csodát, amiért áldozatot hoztak, továbbá lehetőségük van cégük bemutatására, promócióra is.

Főkép6

 

6. Megrendítő erejű, valódi élményeket élhetnek át pártfogoltjainkkal kapcsolatba kerülve. Valódi segítségért, őszinte szeretetet kaphatnak.

Főkép 7

 

7. A csapatépítő hatás észrevétlenül, erőfeszítések nélkül jön létre.

Munkatársaink olyan közösségeket hoznak létre, amelyek a fogyatékkal élőkkel személyes kapcsolatba kerülve érzékenyebbé és fogékonyabbá válnak a legbensőbb értékeikre.

Főkép66

 

Legyen a vendégünk! Legyen a támogatónk! 

Ntone Event logo2